Kaj so najboljši temelji za večjo produktivnost in višjo dodano vrednost?

Deli

Digitalna preobrazba je spodbujevalec razvoja družbe in gospodarstva, digitalne tehnologije prinašajo nove razvojne priložnosti za vse. Z inovativno rabo naprednih digitalnih tehnologij si v predelovalnih dejavnostih utrjujejo položaj v mednarodnih dobaviteljskih verigah, s sistematičnimi vlaganji v digitalno preobrazbo hitreje dosegajo razvojni napredek. Z novimi orodji in znanji spreminjajo delo zaposlenih in prispevajo k njihovi večji inovativnosti.

V ospredje 1. konference Pametna industrija bomo postavili gradnike za dosego večje produktivnosti in višje dodane vrednosti proizvodnih podjetij. Spoznali bomo izkušnje z uvajanjem konceptov industrije 4.0 v domačih in tujih globalno delujočih podjetjih. Z nami bodo tako tudi predstavniki podjetij, ki so prejela nagrado tovarna leta

Slišali bomo, kakšne so možnosti uporabe umetne inteligence pri povečevanju učinkovitosti procesov in konkurenčnosti ter njene uporabe pri razvoju novih izdelkov in storitev. Osvetlili bomo področje zasebnih mobilnih omrežij v industriji, ki zagotavljajo veliko hitrost prenosa podatkov in majhne zakasnitve. Posvetili se bomo tudi varnostnim grožnjam. Mnoga industrijska podjetja še nimajo zagotovljene vidljivosti v procesnem (OT) okolju, kar je prvi pogoj za uspešno obrambo pred kibernetskimi napadi.

Vabljeni, da se nam pridružite 21. maja!