Poslana sporočila

13.30 – Še nimate kotizacije za letošnji SMK?

Še nimate kotizacije za letošnji SMK? Pohitite, že prihodnji teden, 30. in 31. maja, se vidimo v Portorožu. Na voljo je le še nekaj prostih mest.

10.00 – Z jutrišnjim dnem nas čakata dva dneva Portoroža
Z jutrišnjim dnem nas čakata dva dneva Portoroža, kup uporabnih vsebin, prek 30 govorcev in veliko sponzorskih aktivacij! Zvečer se bomo sprostili ob zabavi z DJ-jem v News Cafeju. Čaka pa vas tudi udarno glasbeno presenečenje. Še je čas za last minute prijavo, četudi samo za en dan ali on-line ogled.
7.15 – VARNO NA POT

Varno in srečno pot v Portorož vam želimo! Vaša akreditacija vas že čaka na registraciji v 11. nadstropju GH Bernardin. Ob 9.00 pa bo v Dvorani Evropa v 12. nadstropju konferenco otvoril Lazar Džamić, kreativni strateg in predavatelj.

08.30 – ŽE DIŠI PO KAVI!

Letošnji sponzor Slovenske marketinške konference Atlantic Droga Kolinska sporoča: Ustvarjamo okuse, ki jih imate radi. Ustavite se na njihovih razstavnih prostorih v preddverju dvorane Europa in uživajte v njihovih izdelkih. V preddverju že diši po kavi Barcaffe.

10.30 – PTUJSKA MAL’CA
Čez nekaj minut bomo zaključili s prvim sklopom predavanj. Perutnina Ptuj pa vas ob prvem odmoru vabi na Ptujsko mal'co z razigrano Poli in moderno Slim&Fit. Naj vam tekne!

10.55 – SE BOJIMO UMETNE INTELIGENCE?

Hitro v dvorano – čaka nas sklop predavanj na temo umetne inteligence. Ji lahko zaupamo? Kakšne spremembe prinaša v delo marketingarja? Kaj bo sledilo ChatGPTju?

12.20 – PIKNIK DOBROTE
Tudi za kosilo letos poskrbi Perutnina Ptuj – okrepčali se boste lahko z njihovimi piknik dobrotami. Kosilo bo nadstropje niže, v lobbyju. Oglasite pa se tudi na stojnici Afrodite, punce so za vas pripravile posebno ponudbo.
13.25 – KAKO BITI AGILEN?

Upamo, da ste uživali ob piknik dobrotah. Naj vas le spomnimo, da ob 13.30 pričnemo s sklopom o marketinški agilnosti. Se vidimo v dvorani, kjer vas že čakajo naslednji govorniki.

15.18 – ODLOČNO VODITE MARKETING EKIPO?

Sledita dva zanimiva pogovora. Najprej bomo z Zoranom Vučinićem govorili o napakah in naukih v trženju, nato pa bomo govorili o tem, kako voditi marketing ekipo?

16.30 – BARILLA & RADIO 1 80’s

Na naslednji odmor vas v kratkem vabita Barilla in Radio 1. Pašta ob ritmih iz 80-tih v Portorožu. Kaj hočemo lepšega?! V dvorani se zopet vidimo ob 17.00!

17.00 – PRESENEČENJE

Vemo, da se je težko vrniti v dvorano, a čakajo nas zanimive podjetniške ideje – prav je, da jih podpremo tudi z našo prisotnostjo v dvorani. Sledi pa tudi presenečenje … kakšno? To ve le Primož Hvala!

18.30 – VSE JE BOLJŠE Z ARGETO

Pred podelitvijo nagrad Marketinška odličnost vas Argeta vabi v preddverje na prigrizek. Podelitev nagrad pa se prične ob 19.00.

21.30 – NE ZAMUDI ZABAVE

Počasi bomo pričeli še z zadnjim dejanjem prvega konferenčnega dne. Prisotnost je obvezna. Pridite v News Cafe na zabavo z vedno odličnim DJ Davorjem. Ob 23.00 pa nas čaka še prav posebno glasbeno presenečenje. Glasno in udarno!

08.40 – Dobro jutro!
Dobro jutro! Dodobra spočite po doživetjih v News Cafeju vas bomo v dvorani pričakali točno ob 9.00, ko bo drugi konferenčni dan otvorila Kristen Laina White iz Nike. Digital bomo dvignili na naslednjo stopnjo. Prebudila vas bo Barcaffe kava in Fructalovi sokovi.
10.40 – Po krajši pavzi nadaljujemo s temo kreiranja kulture inovativnosti.

Po krajši pavzi nadaljujemo s temo kreiranja kulture inovativnosti. Bodite z nami in nadvse zanimivimi govorniki.

12.05 – Zdaj pa bo gotovo teknil rogljiček z marmelado Bakina tajna.

Zdaj pa bo gotovo teknil rogljiček z marmelado Bakina tajna. Kmalu sledi odmor.

12.30 – Že smo v dvorani.
Že smo v dvorani. Končno bomo odkrito in direktno govorili o marketinških resursih. Sledil bo finalni inspirativni pogovor Kako postati junak našega časa?
 
14.00 – Dokazali smo, da smo pogumni! Junaški!
Dokazali smo, da smo pogumni! Junaški! Zato si zdaj zaslužimo lažje kosilo v lobbyju. Na prigrizke pa vas vabi tudi Kotanyi na teraso.
 
14.30 – Hvala, ker ste bili z nami

Hvala, ker ste bili z nami, želimo vam varno pot domov in se vidimo na 29. SMK, ki bo maja 2024. Do takrat pa  odločno in pogumno novim izzivom naproti!